HÄLSOLUNDEN

Välkommen till HÄLSOLUNDEN!

För dig som kund

Här finns ett brett utbud av aktörer inom hälso-, sjuk- och friskvård. Alla företagen driver sin verksamhet i egen regi, men vi hjälps åt och drar nytta av varandras kompetenser för att ni som kunder ska få bästa hjälpen att må bättre och förebygga sjukdom. 

För dig som företagare

Hälsolunden är ett företag som erbjuder uthyrning av lokaler till företagare inom Hälso-Sjuk- och Friskvård. Vi vill erbjuda ett varierat utbud av tjänster med hög kvalitet. Jag som tagit över verksamheten på Hälsolunden den 1 februari 2019, heter Johanna Arvidsson. jag jobbar själv som hälsoterapeut med kost- och näringsterapi i lokalerna. Mitt mål är att ha flera kunniga terapeuter i samma hus och ha kul på jobbet samtidigt som vi hjälper våra kunder till ett bättre mående.

Helene Anner, som driver Helenes Sjukgymnastik, är den som startade Hälsolunden för att tillsammans med andra kunna erbjuda kompletterande behandlingar inom Hälso-Sjuk- och Friskvård. Tillsammans skall man kunna utvecklas och samverka i ett starkt nätverk både för kundens bästa som för att stärka sitt eget företagande.

Vill du också utnyttja fördelarna med att finnas på HÄLSOLUNDEN?

  • Jobba i nätverk med andra i samma bransch.
  • Möjlighet till gemensamma aktiviteter t ex temadagar, undervisning, grupper, reklam.
  • Fina nyrenoverade lokaler.
  • Sjukgymnastik och Vårdcentral i samma fastighet.
  • Bra komunikationer och fria p-platser.
  • Stort kundunderlag i närområdet.

Är ditt företag intresserad av att hyra in dig här, hör av dig till Johanna på; info@jahalsan.se eller mobil 0730-94 24 24

Just nu finns ett litet rum ledigt som passar för massage eller samtal eller liknande. Även om vi inte skulle ha har ledigt just nu, meddela oss ditt intresse ifall vi får lediga rum framöver. 

För kontakt angående lokaler eller gemensamma frågor för Hälsolundens versamhet:

info@halsolunden.se