Om oss

Mathilda Jarl

Jag heter Mathilda Jarl och är diplomerad massör från Axelsons Institute i Göteborg. Jag är medlem i, och försäkrad genom, Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Massage är ett fantastiskt och hälsofrämjande verktyg för hela människan!

Rum för dig genomsyras av en genuin vilja att skapa rum och möjlighet för människor att stanna upp och ge sig tid till att känna efter. Jag önskar hjälpa människor vidare såväl med stelhet och muskelspänningar som med utmattnings-, sömn- och stressrelaterade problem. Jag vill helt enkelt verka för att öka människors välbefinnande, hjälpa dem att må bra i sin kropp och bättre kunna hantera och förhålla sig till stress och oro. Du är lika välkommen oavsett om du är ute efter en skön stunds avkoppling och avspänning, lindring av värk och stelhet eller om du behöver hjälp till återhämtning efter en tids stresspåverkan. Behandlingen varieras utefter dina behov och önskningar.

Min förhoppning är att mina kunder skall känna att de får ett professionellt och respektfullt bemötande som grundar sig i omhändertagande och trygghet. Jag har själv erfarenhet av hur stress och muskellåsningar kan reducera livskvaliteten och hur goda terapeuter varit avgörande för min hälsa, utveckling och mitt välbefinnande. Jag vill med min kompetens och min erfarenhet hjälpa människor till bättre hälsa och därmed till ett hållbart liv.