Vi som arbetar med massage, lymfmassage, kraniosakralterapi mm.

Klicka på företagsnamnen så kommer du vidare till de olika företagen.

Catarina Asplund

Jag som driver detta företag heter Catarina Asplund. Jag är Lymfmassör och Lic.Livstilskonsult. Jag har även utb. som Intuitiv kroppsterapeut och olika healing utb. Så som reiki, Spirituell Healing (Spektrahealing) och Healing Touch. Har även gått en basmedicinsk utb. steg 1. Jag har också jobbat mycket med min egna personliga utveckling genom psykoterapi och kurser. För mig har det komplementärmedicinska alltid varit en stor del i mitt liv, har en holistisk syn på livet och inte minst kroppen. Allt hänger ihop.

Mitt fokus idag är vårt bortglömda lymfsystem. Jag jobbar hela tiden utifrån vad vårt lymfsystem behöver för att fungera så som kost, livsstil, massage, andullering och andningen. Du har även möjlighet att boka tid för att få hjälp med egenvårdsprogram som du själv kan göra varje dag för att hjälpa ditt lymfsystem.

Varmt välkommen

Catarina

Agata Chrystowska Agata Chrystowska

Vi har  underbar hawaiiansk massage för ökat välbefinnande och avslappning. Vi har också lymfmassage med biostimulerande laser samt ansiktsmassage. Läs om dessa nedan.

Hawaiiansk massage eller sk. Lomi lomi massage

Lomi lomi nui är en läkande, energisk och avslappnande helkroppsmassage. Det görs med användning av en stor mängd av varm olja, som sprids direkt på huden. Under massagen spelas hawaiiansk musik, vilket ökar effektiviteten i processen och säkerställer en harmonisk atmosfär.

Lomi Lomi Nui är en unik tempel massage som påverkar den fysiska, emotionella och mentala nivån.

Om du behöver extra avslappning, har brist på energi, känner dig utbränd och under stress eller befinner dig i en krissituation… Då är denna massage för dig.

Erbjudandet gäller för tillfället bara för kvinnor!

Lymfmassage med biostimulerande laser

Det är en mjuk och behaglig massage, där vi arbetar med bindväven och lymfsystemet samtidigt. Under behandlingen utförs lätta strykningar i lymfflödets riktning och efteråt aktiverar vi lymfsystemet genom mycket pulserade biostimulerande laser. Massage minskar svullnader som ödem och rensar ut slaggprodukter ur kroppen. Rekommenderas särskild före/efter viktiga träningspass och överbelastning efter fysisk aktivitet.

Behandling passar alla och kan hjälpa vid t.ex. :
fibromyalgi, stress i kroppen, trötthet, sömnsvårigheter, övervikt, huvudvärk, domningar,
kramp och smärta, försvagat immunsystem.


Ansiktsmassage

Mycket behaglig, effektiv och avslappnande behandling som utvidgades till hals- och
dekolletages området. Den här massagen hjälper att: öka elasticitet, spänningar, förbättra
hudtillstånd genom att stimulera blodcirkulation och lymfsystemet. Behandlingen innehåller
bland annat en del av en klassisk ansiktsmassage och hawaiiansk massage.
Rekommenderas för alla typer av hud.

Varmt välkommen!

Agata

Eva Karlsson

Massage och kroppsbehandlingar

Eva Karlsson erbjuder massage i Hälsolunden. Eva är en erfaren massör som har masserat i många år. Nu har hon flyttat hit från annan lokal i Skövde. Mer information om Eva och hennes beahandlingar kommer strax!

Du når Eva via telefon: 0731-82 77 51