Vi som arbetar med massage, lymfmassage, kraniosakralterapi mm.

Klicka på företagsnamnen så kommer du vidare till de olika företagen.

Catarina Asplund

Jag som driver detta företag heter Catarina Asplund. Jag är Lymfmassör och Lic.Livstilskonsult. Jag har även utb. som Intuitiv kroppsterapeut och olika healing utb. Så som reiki, Spirituell Healing (Spektrahealing) och Healing Touch. Har även gått en basmedicinsk utb. steg 1. Jag har också jobbat mycket med min egna personliga utveckling genom psykoterapi och kurser. För mig har det komplementärmedicinska alltid varit en stor del i mitt liv, har en holistisk syn på livet och inte minst kroppen. Allt hänger ihop.

Mitt fokus idag är vårt bortglömda lymfsystem. Jag jobbar hela tiden utifrån vad vårt lymfsystem behöver för att fungera så som kost, livsstil, massage, andullering och andningen. Du har även möjlighet att boka tid för att få hjälp med egenvårdsprogram som du själv kan göra varje dag för att hjälpa ditt lymfsystem.

Varmt välkommen

Catarina

Helena Fredh

Vi erbjuder kraniosakral terapi och lymfmassage i Skövde.

Kraniosakral terapi är en internationellt väletablerad behandlingsmetod som utvecklats ur osteopati (tillsammans med kiropraktik och naprapati). Behandlingen är mjuk och varsam. Syftet är att hjälpa kroppens förmåga till självläkning. Spänningar och blockeringar släpper och leder till att ben, muskler, leder och organ kan återgå till normalt läge och optimal rörelse. Det är en beprövad metod som behandlar kroppen inifrån och ut.

Lymfmassage är en skön och avslappnande behandling som stimulerar lymfflödet. Lymfsystemet är kroppens avlopp. Våra behandlingar förbättrar lymfsystemets förmåga att ta bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Ett bra flöde ger ett bra immunförsvar, starka smidiga muskler, minskar på svullnad, stelhet och smärta bl.a.

Varmt välkommen!

Helena Fredh

Rum för dig - massage

Mathilda Jarl

Klassisk svensk massage – för välbefinnande och återhämtning

Du är lika välkommen oavsett om du är ute efter en skön stunds avkoppling och avspänning, om du efterfrågar lindring av spänningar och stelhet eller om du behöver hjälp till återhämtning. Behandlingen varieras utefter dina behov och önskningar. Rum för dig genomsyras av en genuin vilja att skapa rum och möjlighet för människor att stanna upp och ge sig tid till att känna efter. Jag vill med min kompetens och min erfarenhet hjälpa människor att må bra i sin kropp, till bättre hälsa och därmed till ett hållbart liv. 

Jag erbjuder:

  • Klassisk svensk massage (hel- eller delkroppsmassage)
  • Ansiktsmassage
  • Taktil behandling
  • Triggerpunkts-behandling
  • Tryckmassage

Varmt välkommen!

Mathilda

Agata Chrystowska Agata Chrystowska

Vi har  underbar hawaiiansk massage för ökat välbefinnande och avslappning. Vi har också lymfmassage med biostimulerande laser samt ansiktsmassage. Läs om dessa nedan.

Lomi lomi nui är en massage som kommer ut från den hawaiianska livsfilosofin, kallad Huna. Enligt den är människan en del av naturen, därför reflekterar massagen element som förekommer i naturen, till exempel rörelse av havsvågor eller palmer. Hawaiianer tror att kärlek är en oskiljbar del av allas liv, därför kallas lomi lomi-massage en massage av kärleksfulla händer. Kärnan är att förmedla acceptans, värme och kärlek genom händernas rörelser.

Lomi lomi nui är en läkande, energisk och avslappnande helkroppsmassage. Det görs med användning av en stor mängd av varm olja, som sprids direkt på huden. Under massagen spelas hawaiiansk musik, vilket ökar effektiviteten i processen och säkerställer en harmonisk atmosfär.

Varmt välkommen!

Agata