Vi som arbetar med massage, lymfmassage, kraniosakralterapi mm.

Klicka på företagsnamnen så kommer du vidare till de olika företagen.

Catarina Asplund

Jag som driver detta företag heter Catarina Asplund. Jag är Lymfmassör och Lic.Livstilskonsult. Jag har även utb. som Intuitiv kroppsterapeut och olika healing utb. Så som reiki, Spirituell Healing (Spektrahealing) och Healing Touch. Har även gått en basmedicinsk utb. steg 1. Jag har också jobbat mycket med min egna personliga utveckling genom psykoterapi och kurser. För mig har det komplementärmedicinska alltid varit en stor del i mitt liv, har en holistisk syn på livet och inte minst kroppen. Allt hänger ihop.

Mitt fokus idag är vårt bortglömda lymfsystem. Jag jobbar hela tiden utifrån vad vårt lymfsystem behöver för att fungera så som kost, livsstil, massage, andullering och andningen. Du har även möjlighet att boka tid för att få hjälp med egenvårdsprogram som du själv kan göra varje dag för att hjälpa ditt lymfsystem.

Varmt välkommen

Catarina

Agata Chrystowska Agata Chrystowska

Vi har  underbar hawaiiansk massage för ökat välbefinnande och avslappning. Vi har också lymfmassage med biostimulerande laser samt ansiktsmassage. Läs om dessa nedan.

Lomi lomi nui är en massage som kommer ut från den hawaiianska livsfilosofin, kallad Huna. Enligt den är människan en del av naturen, därför reflekterar massagen element som förekommer i naturen, till exempel rörelse av havsvågor eller palmer. Hawaiianer tror att kärlek är en oskiljbar del av allas liv, därför kallas lomi lomi-massage en massage av kärleksfulla händer. Kärnan är att förmedla acceptans, värme och kärlek genom händernas rörelser.

Lomi lomi nui är en läkande, energisk och avslappnande helkroppsmassage. Det görs med användning av en stor mängd av varm olja, som sprids direkt på huden. Under massagen spelas hawaiiansk musik, vilket ökar effektiviteten i processen och säkerställer en harmonisk atmosfär.

Varmt välkommen!

Agata

Jörgen Brattäng

Medicinsk Massageterapi – Kom tillbaka till ett liv med mindre begränsningar. Vi går inledningsvis igenom din kropp genom att först hålla ett kort samtal med vad du känner är dina främsta behov och vart du behöver behandling. Använder mig av kunskaper i anatomi, fysiologi, medicin och patologi för att på bästa sätt åtgärda och förebygga smärtor samt hinder i rörelseapparaten.

Behandling kombinerar flera olika tekniker för att lösa kroppens problem med ett helhetsperspektiv. Basen är svensk klassisk massage och inkluderar även triggerpunktsbehandling, stretching m.m.

Jag ger även råd om ergonomi, träning och hemövningar för att förebygga framtida problem. Du som är sjukskriven, pensionär eller studerande får 15% rabatt emot uppvisat intyg.

Varmt välkommen!

Jörgen Brattäng

Eva Karlsson

Massage och kroppsbehandlingar

Eva Karlsson erbjuder massage i Hälsolunden. Eva är en erfaren massör som har masserat i många år. Nu har hon flyttat hit från annan lokal i Skövde. Mer information om Eva och hennes beahandlingar kommer strax!

Du når Eva via telefon: 0731-82 77 51