Kosmetiska behandlingar

Vi har 5 olika typer av avancerade kosmetiska behandlingar. Läs mer om dem här nedan. Kontakta gärna oss för att få rådgivning kring vilken behandling som passar just dig och dina behov.

Kavitation peeling med laserterapisystem

En rengörande behandling som utförs med hjälp av ultraljud och blå biostimulerande laser vilken lugnar huden och samtidigt har antibakteriella egenskaper. Vi tar bort överflödig talg och grov hud. Behandlingen är skonsam, smärtfri och icke-invasivt. Bra för alla hudtyper med speciella indikationer till akne, pigmenteringar, grå och dåligt syresatt hud, samt rynkor. Vi rekommenderar nästan alltid peelingen innan estetiska laserbehandlingar.

Effekter:

•Fräsch, ren och slät hud

•Strålande och friskt utseende

•Stimulerar produktion av kollagen och elastin

Carbon peeling med Nd Yag Q-switch Laser (Hollywood peeling)

I behandlingen används ND Yag Q-switch laser och en medicinsk aktiv kol-lotion. Lasern orsakar explosioner av kol partiklarna på huden. Carbon går in i huden och rensar porerna djupt, tar bort döda hudceller och på fantastiskt sätt fräschar upp huden.


Utförs hela året. Resultat ses direkt efter en behandling. Rekommenderas istället för en kemisk peeling!


Smärtfri och skonsam ansiktsbehandling till alla typer av hud.


Hollywood Laser Peeling rekommenderas alltid när du skulle vilja se extra fräsch och strålande ut. Den här behandlingen kan du även köpa till någon som ett fint presentkort!!

Ultraljudsbehandling

En av de mest moderna teknologierna, baserad på akustiska vågor för att bl.a. förbättra hudens tillstånd och bromsa ned åldrandeprocessen genom att återfuktning och förbättra snabbare absorption av aktiva ämnen som finns i kosmetiska produkter. Vi kan kombinera sonofores och strömmar samtidigt.

I sonofores kan vi använda rött diodlaser för att förbättra mikrocirkulation i huden. Detta bidrar till att öka transport över cellmembranet och förstärker effekten av behandlingen. Rekommenderas för att bibehålla en vital, mjuk och frisk hud.

Radiofrekvens (RF) med biostimulerande laser

Det är väl beprövad behandling för kroppsformning med hjälp av radiofrekvensvågor som ger strålande effekter vid hudföryngring och förbättring av hudens elasticitet.

Radiofrekvensen tränger ner och värmer upp läderhuden till en viss grad därför heter den också thermalift. Värmen sätter igång hudens egna läkningsprocess och då producera mer kollagen och elastin. Detta ger en uppstramning och slätare hud.

Skönhetsbehandlingen rekommenderas för att reducera fina linjer och rynkor, uppstramning av huden, reducera fett och celluliter, förbättra kroppskonturer samt stimulera produktion av kollagen och elastin.

LLLT laser är utformat för att stimulera fysiologiska processer, förbättrar näring och syresättning och minskar svullnaden. Den passar för både kroppen och ansikten.

Vacummassage

Det här är behandlingen som bygger på en vakuumteknik och ger fantastiska resultat. Vi arbetar med en speciellt väl anpassad spets med rörliga och snurrande bollar för lämpligt kroppsdel. Massagen hjälper till att stimulera cirkulationen och lymfsystemet samt mjukar upp vävnaden i huden.

Används i sport-, hälso- och skönhets områden.

Efekter:

• Reducera överflödigt fett på problemområden,• Reducera celluliter,•strama upp huden, • Modulera kroppens konturer,• Öka fettförbränningen, • Rensa kroppen från slaggprodukter, bl.a. mjölksyra, • Öka hudens elasticitet och spänst, • Lindra muskel- & ledvärk.