Massage

Vi har  underbar hawaiiansk massage för ökat välbefinnande och avslappning. Vi har också lymfmassage med biostimulerande laser samt ansiktsmassage. Läs om dessa nedan.

Lomi lomi nui massage - hawaiiansk massage

Lomi lomi nui är en läkande, energisk och avslappnande helkroppsmassage. Det görs med användning av en stor mängd av varm olja, som sprids direkt på huden. Under massagen spelas hawaiiansk musik, vilket ökar effektiviteten i processen och säkerställer en harmonisk atmosfär.

Under massagen spelas hawaiiansk musik, vilket ökar effektiviteten i processen och säkerställer en harmonisk atmosfär.

Lomi Lomi Nui är en unik tempel massage som påverkar den fysiska, emotionella och mentala nivån.

Om du behöver extra avslappning, har brist på energi, känner dig utbränd och under stress eller befinner dig i en krissituation… Då är denna massage för dig.


Erbjudandet gäller för tillfället bara för kvinnor!

Lymfmassage med biostimulerande laser

Det är en mjuk och behaglig massage, där vi arbetar med bindväven och lymfsystemet samtidigt. Under behandlingen utförs lätta strykningar i lymfflödets riktning och efteråt aktiverar vi lymfsystemet genom mycket pulserade biostimulerande laser. Massage minskar svullnader som ödem och rensar ut slaggprodukter ur kroppen. Rekommenderas särskild före/efter viktiga träningspass och överbelastning efter fysisk aktivitet.

Behandling passar alla och kan hjälpa vid t.ex. :
fibromyalgi, stress i kroppen, trötthet, sömnsvårigheter, övervikt, huvudvärk, domningar, kramp och smärta, försvagat immunsystem.

Ansikts- hals- och dekolletagelyftmassage

Mycket behaglig, effektiv och avslappnande behandling som utvidgades till hals- och dekolletages området. Den här massagen hjälper att: öka elasticitet, spänningar, förbättra hudtillstånd genom att stimulera blodcirkulation och lymfsystemet. Behandlingen innehåller bland annat en del av en klassisk ansiktsmassage och hawaiiansk massage.

Rekommenderas för alla typer av hud.