Priser och Erbjudanden

 

Hälsokonsultation, Analyser & kostrådgivning

Nybesök 60 min            890 kr

Nybesök 90-120 min    1300 kr

Återbesök 60 min         750 kr

Återbesök 30 min         400 kr

 

 

Kostnad för eventuella prover och kosttillskott som beställs vid besöket tillkommer!

 

OBS – Återbud senare än 24 timmar debiteras med 650 kr.

 

I alla besök ingår en hälsoanalys som du fyller i på nätet före besök, www.analys.me/jahalsan samt en hälsoenkät som jag mejlar eller postar till dig efter att du bokat tid.

Meddela gärna kortfattat vid bokningen om du har nån särskild problematik som du vill att vi kikar på.

Är du motiverad att göra de nödvändiga förändringar som behövs i form av kostomläggning, kosttillskott och livsstilsförändringar för att uppnå resultat? Då kanske kost & näringsterapi kan vara något för dig!

Obs! Screeningen och analyserna ersätter inte vad sjukvården erbjuder utan är ett komplement. Sluta aldrig med dina läkemedel utan att rådgöra med din läkare!

 

 

 

Optimera din hälsa!

 

Vill du få hjälp att optimera din hälsa? Oavsett om du lider av hälsoproblem eller om du vill få förbättrad hälsa inför en idrottsutmaning, graviditet, examen eller högpresterande yrkesroll, kan jag hjälpa dig att få bättre hälsa.

Hälsokonsultation

Hälsokonsultation består av samtal och undersökning i form av hälsoenkäter och analyser, t.ex. ES Teck hälsoscreening och analyser av blod och urin. Svaren tolkas utifrån ett funktionsmedicinskt perspektiv och vi tar fram en friskvårdsplan för att du ska må bättre och nå bättre resultat. Friskvårdsplanen kan bestå av råd kring kost, träning, näringstillskott och livsstil.

Vid behov finns det specifika analyser för att utreda t.ex. allergier, toxicitet och närings-brister. Jag kan också hjälpa dig vidare för analyser inom den privata sjukvården.

60 minuters konsultation

Under 60 minuter hinner vi med en ES Teck mätning eller blodanalys i mikroskop samt samtal kring din hälsa.

90 minuters konsultation

Under 90 minuter hinner vi göra ES Teck mätning, blodanalys i mikroskop och 2 urinprover. För provtagning gällande oxidativ stress tillkommer 300 kronor per prov.  Eventuella övriga analyser och kosttillskott tillkommer.