Samtalsterapi

Maria Claesson

Jag heter Maria Claesson och är samtalsterapeut. I grunden är jag utbildad socionom och har sedan gått steg 1-utbildning inom psykoterapi på St. Lukas utbildningsinstitut ESH. Som samtalsterapeut har jag också genomgått egenterapi, vilket jag fortlöpande gör i kombination med handledning, som ett sätt att kvalitetssäkra min yrkesutövning.

 

Vi kan alla drabbas av kriser och svårigheter.

Det kan vara sorger och förluster av olika slag.

Vi kan bli utmattade och deprimerade. 

Behöver du prata om det som är svårt i ditt liv just nu eller försöka förstå oro och ångest som funnits sedan långt tillbaka? 

I samtalsterapi hos mig får du någon som engagerat lyssnar och som tillsammans med dig vill söka förståelse för de problem du har och vad de bär på. Genom det psykoterapeutiska samtalet kan du få ökade möjligheter att påverka och förändra ditt liv.  

 

Hur går det till?

Vi träffas några gånger för mer orienterande samtal, därefter bestämmer du om du vill fortsätta med samtalsterapi. Det är viktigt att både du och jag kommer fram till att våra samtal är något som kommer vara hjälpsamt för dig.

 

Jag delar lokal och ingår under samma namn som massör Mathilda Jarl (för mer information om Mathilda se fliken massage). Vi har två olika företag och vill båda på olika vis och med olika metoder erbjuda rum för dig. Vi ser på människan ur ett holistiskt perspektiv och har därför valt att samarbeta genom olika arbetssätt och terapiformer. Hälsolunden är det företagsnätverk vi båda ingår i och vi arbetar i dessa lokaler på Lundenvägen 4 i Skövde.

Besök gärna även vår egen hemsida www.rumfordig.se

Välkommen!

Maria

 

Rubrik

Välkommen att boka tid via telefon eller direkt på nätet.

För onlinebokning klicka på  länken här bredvid:

Återbud senast dagen innan behandling.