Våra 3 företag nedan arbetar med samtalsterapi, psykoterapi, utredningar, stresshantering mm

Rum för dig - samtalsterapi

Maria Claesson - Samtalsterapeut

Behöver du prata med någon?

I samtalsterapi hos mig får du någon som engagerat lyssnar och som tillsammans med dig vill söka förståelse för det du bär på. Vi kan alla drabbas av kriser och svårigheter. Det kan vara sorger och förluster av olika slag. Vi kan bli utmattade och deprimerade. Har du behov av att prata med någon om det som är svårt i livet just nu eller vill du förstå oro och ångest som funnits sedan långt tillbaka? Genom det psykoterapeutiska samtalet kan du få ökade möjligheter att påverka och förändra ditt liv. 

 

Hur går det till?

Vi träffas några gånger för mer orienterande samtal, därefter bestämmer du om du vill fortsätta med samtalsterapi. Det är viktigt att både du och jag kommer fram till att våra samtal är något som kommer vara hjälpsamt för dig.

Rum för dig som är mitt företag finns på Hälsolunden Lundenvägen 4 i Skövde.

Välkommen!

Maria

 

JeWe - Psykiatri och hälsovård

JeWe Psykiatri och hälsovård

På JeWe arbetar vi med högkvalitativa fullständiga neuropsykiatriska utredningar med individen i centrum. De som arbetar för oss är välmeriterade psykologer, psykiatriker och arbetsterapeuter med lång erfarenhet av att utreda komplexa frågeställningar hos barn och vuxna. Vi är ett kunskapsföretag där senaste forskningen sprids genom nätverksträffar. Några av våra underkonsulter/partners föreläser vid svenska och utländska universitet samt publicerar böcker och vetenskapliga artiklar.

Vår utredningsprocess skräddarsys utifrån varje enskild person och målet är att identifiera vad som kan göra skillnad i individens vardag så att den får möjlighet att vara delaktig i samhället och utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Vi lägger ner stor vikt vid att utredningsresultat, diagnostik och rekommendationer återkopplas på ett sådant sätt att det blir begripligt och meningsfullt.

En del av våra utredningar sker i lokalerna på Hälsolunden i Skövde.

Marie Claesson Marie Claesson Återhämtningsterapeut

Hej och varmt välkommen till mig, Marie Claesson på Sinnets Natur.

Hur ofta frågar du dig själv hur du mår?

Som oftast tänker vi på alla andra före oss själva.

Men jag vill att du ska se att du är den viktigaste personen i ditt liv, att du är värd att må bra.

Det kan hända saker och ting i livet som man kanske inte kan kontrollera, som då gör att man tappar bort sig själv, orken, glädjen och kärleken till livet. Att då få hjälpa att hitta tillbaka till den livsglädje som du förtjänar att känna. Oavsett om du är till exempel i en utmattning, livskris, sorg, kämpar med ångest eller har en trauma från tidigare händelser eller situationer i livet.

 När kropp, själ och sinne har hamnat i obalans så är det svårt att se vad man kan göra för att må bättre. Hos mig får du stöd, vägledning och verktyg för att finna ditt inre lugn och se återhämtning och kärlek till dig som prio ett.