Samtalsterapi

Maria Claesson - Samtalsterapeut

Behöver du prata med någon?

I samtalsterapi hos mig får du någon som engagerat lyssnar och som tillsammans med dig vill söka förståelse för det du bär på. Vi kan alla drabbas av kriser och svårigheter. Det kan vara sorger och förluster av olika slag. Vi kan bli utmattade och deprimerade. Har du behov av att prata med någon om det som är svårt i livet just nu eller vill du förstå oro och ångest som funnits sedan långt tillbaka? Genom det psykoterapeutiska samtalet kan du få ökade möjligheter att påverka och förändra ditt liv. 

 

Hur går det till?

Vi träffas några gånger för mer orienterande samtal, därefter bestämmer du om du vill fortsätta med samtalsterapi. Det är viktigt att både du och jag kommer fram till att våra samtal är något som kommer vara hjälpsamt för dig.

Rum för dig som är mitt företag finns på Hälsolunden Lundenvägen 4 i Skövde.

Välkommen!

Maria

 

Cecilia Karlsson Psykologkonsult

Cecilia Karlsson

Psykoterapi hos Cecilia Karlsson, legitimerad psykolog

Varför man väljer att gå i psykoterapi eller psykologisk behandling kopplas kanske oftast till att man av någon anledning inte mår bra. Men man kan också välja att söka psykoterapi av andra anledningar såsom exempelvis en önskan om ökad självkännedom, självinsikt och självacceptans kring vem man egentligen är, för att få stöd i sitt föräldraskap, förändra eller utveckla en egenskap, prata om existentiella frågor eller samtala om sina relationer med alla dess aspekter.

Bokar man tid hos mig så inleds kontakten med ett bedömningssamtal. Utifrån detta görs sedan en gemensam planering för den fortsatta kontakten. Vid behov kan rekommendation om kontakt med primärvård eller psykiatri förekomma.

Jag har mottagning på onsdagar och det går att boka tid på Boka direkt 

Varmt välkommen till mig!

Cecilia Karlsson

Besök gärna även vår egen hemsida: www.ckpsykologkonsult.se