Om mig

Min egen hälsoresa började när jag var runt 20 år då jag led av handeksem. Har haft ektopiskt eksem redan som nyfödd och har traskat runt i sjukvården med lila bad och massa kortisonbehandlingar hade även matallergi som liten. Jag har även haft stora problem med UVI som barn som till följd av det en massa antibiotikakurer. Utv. också symtom på fibromyalgi redan som 15 åring. Så när jag då tröttnade vid 20 års ålder på att inte bli bättre i mina eksem så kontaktade jag en homeopat och där startade då mitt intresse för den alternativa vården, då jag efter det aldrig fått tillbaka mitt eksem.

Någonstans där började jag också att jobba med mig själv på olika sätt vilket var bra för mitt mående både vad det gäller det psykiska och det fysiska. Tyvärr eskalerade min s.k. Fibromyalgi och jag va helt sjukskriven i många år. 2009 genomgick jag en GBPop då min magsäck minskades så jag skulle tappa i vikt efter som jag hade svårt att gå ner i vikt! Jag åt egentligen inte så fel så jag borde inte lagt på mig så mycket i vikt.

 Hade jag haft den kunskapen jag har i dag hade jag aldrig genomgått den op. då det är en helt galen op. där viktiga funktioner tas bort och väldigt många har svåra biverkningar. Själv har jag problem med näringsbrister. Jag kämpar på med all kunskap jag har och tillsätter mycket kosttillskott vilket är ett måste då närings upptaget är dåligt efter en GBPop. Sen har vi ju då vårt lymfsystem som också har en stor del i att vi inte går ner i vikt fast vi gör alla rätt med Kost, motion och reducerad stress. Det jag idag har förstått är att jag hade förmycket stress och ett stillastående lymfsystem vilket gjorde att vikten ökade hela tiden. Mina fibromyalgisymtom är mer eller mindre borta efter att jag la om min kost för ca 5 år sen. Jag mår mitt bästa jag i dag och har i dag kapacitet att jobba halvtid vilket är underbart. Målet är att öka arbetstiden så sakteliga resten av åren framtill min pension. (har 12 år kvar till 65). Jag märker direkt när jag fuskar med kosten för då kommer värken tillbaka i ökande kraft. Äter jag bara bra och sköter mig så funkar min kropp bäst.

 

Mitt mål och önskan är att du ska må ditt bästa jag.

Varmt välkommen att boka tid. Du kan också ringa mig innan du bokar om du har frågor eller funderar på något ang. dom olika behandlingarna.

Catarina Catarina