Rum för dig - Klassisk massage

Logga

Jag heter Mathilda Jarl och är under utbildning till diplomerad massör på Axelsons Institute i Göteborg. Jag arbetar på Hälsolunden och erbjuder elevbehandlingar till reducerat pris, helkrppsmassage samt taktil behandling.

Jag heter Mathilda Jarl och är diplomerad massör från Axelsons Institute i Göteborg. Jag är elevmedlem i, och försäkrad genom, Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Massage är ett fantastiskt och hälsofrämjande verktyg för hela människan!

Rum för dig genomsyras av en genuin vilja att skapa rum och möjlighet för människor att stanna upp och ge sig tid till att känna efter. Jag önskar hjälpa människor vidare såväl med stelhet och muskelspänningar som med utmattnings-, sömn- och stressrelaterade problem. Jag vill helt enkelt verka för att öka människors välbefinnande, hjälpa dem att må bra i sin kropp och bättre kunna hantera och förhålla sig till stress och oro. Du är lika välkommen oavsett om du är ute efter en skön stunds avkoppling och avspänning, lindring av värk och stelhet eller om du behöver hjälp till återhämtning efter en tids stresspåverkan. Behandlingen varieras utefter dina behov och önskningar.

Min förhoppning är att mina kunder skall känna att de får ett professionellt och respektfullt bemötande som grundar sig i omhändertagande och trygghet. Jag har själv erfarenhet av hur stress och muskellåsningar kan reducera livskvaliteten och hur goda terapeuter varit avgörande för min hälsa, utveckling och mitt välbefinnande. Jag vill med min kompetens och min erfarenhet hjälpa människor till bättre hälsa och därmed till ett hållbart liv. 

Mathilda Jarl

Tel. 073- 636 43 51

Mail: mathilda.jarl@rumfordig.se

Hemsida: www.rumfordig.se

Boka tid på nätet

Boka tid:

Välkommen att boka din tid via www.bokadirekt.se eller via telefon. På bokadirekt.se finner du mig under Hälsolunden i Skövde.
Du kan boka din tid redan idag, men lediga behandlingstider finns först från och med den 14 april 2020.

Tel. 073-636 43 51

Mail: mathilda.jarl@rumfordig.se

Hemsida: www.rumfordig.se

Återbud lämnas senast 24 timmar innan behandling, annars debiteras halva beloppet på behandlingen.