Om mig

Lite kort om min resa genom åren. Jag började med att ta en kurs när jag var 15 år, det var en svensk klassisk massage kurs för hemmabruk. På min mamma begäran då hon tyckte att jag hade känsla för detta, det passade mig inte riktigt i den tiden då datorer fanns.

Spola fram cirka 10 år, hade börjat jobba som möbelsnickare och jobbade för hårt för snabbt och det slutade med två diskbråck i ländryggen. Efter cirka 2 år som sjukskriven så bestämde jag mig för att gå tillbaka till massagen och skrev upp mig på en utbildning till Medicinsk massageterapeut hos svenska hälsoteamet, då jag ville ha en bra grund för min resa. Efter cirka ett halvår så hade min ischias och smärta i ryggen storsätt försvunnit, kunde slutade med smärtstillande och depressionsmedicin. Fick tillbaka min förmåga att röra mig utan stora förhinder allt genom återkommande massage varje månad.

Så genom detta inriktat mig på att hjälpa andra med begränsningar i rörelseapparaten, genom studera och fokusera på kroppen som en helhet. För varje person som får en behandling hos mig så försöker jag alltid att utveckla mina tekniker och kunskaper för att bli så bra jag kan. Om det är något jag inte kan om din skada så läser jag på och studerar tekniker som kan hjälpa till vid nästa behandling.

KindHands ambition är att ta hand om andras hälsa, energi och livsglädje genom att behandla samt förebygga trötta och värkande muskler