Vi erbjuder behandlingar till företag och privatpersoner

Företagsmassage

Vi finns där ni finns och på tider som passar er – För att det ska bli av.

Investera för framtiden med vår professionella företagsmassage anpassad efter era behov och önskemål. Att erbjuda sina anställa företagsmassage är att investera för framtiden. Det ger friskare och mer välmående medarbetare som också känner sig uppskattade. Företagsmassage är dessutom helt avdragsgillt och behöver ej förmånsbeskattas, just för att det är så bra. Vi har med oss all utrustning och behöver bara ett utrymme där vi kan ställa upp bänken, och vi har vana från både städskrubbar till konferensrum. Vid behov har vi även med oss en insynsskyddande skärm. Varje behandling anpassas efter den anställdes behov och önskemål. Tips om övningar för ett bibehållet välmående ingår alltid i alla behandlingar. Vi för givetvis alltid journal för att kunna följa upp och planera behandlingarna. Vi återkommer sedan med en någorlunda regelbundet intervall på beroende på vad som passar ert företag och antalet anställda. Varmt välkommen att kontakta oss för att diskutera ett upplägg som passar just ert företag.


Behandlingar

SCS Smärtreducering ca 30 min

En speciell teknik som på ett skonsamt sätt effektivt löser upp spänningar i det smärtande området. Ett smärtområde/behandlingstillfälle.

Finsk Klassisk Massage Halvkropp ca 45 min / Helkropp ca 75min

En djupgående och behandlande massageteknik som är mycket effektiv och välgörande. Vid behov kombineras behandlingen med andra effektiva tekniker.

Halvkropp Plus ca 60 min

När du har ett specifikt problemområde behövs oftast lite extra tid för att få det bästa resultatet. Behandlingen inleds ofta med SCS Smärtreducering.

Finsk Nervbanemassage ca 60 min

En mycket kraftfull och smärtsam teknik som ofta ger mindre blåmärken och ”träningsvärk”. Oftast behövs 3-5 behandlingar för ett bra och varaktigt resultat. En behandling att ta till när andra tekniker inte gett önskat resultat.


Ischiasbehandling ca 30 min

En effektiv behandling som ger direkt resultat.

Medicinsk Fibromassage ca 75 min

En mycket mjuk och avslappnande massageteknik speciellt utvecklad och anpassad för att ge smärtlindring och ökat välmående vid fibromyalgi, utmattning och andra liknande tillstånd. Fibromassagen är en helkroppsmassage.

Avslappningsmassage ca 60 min

En mycket mjuk massage som kombinerad med värme och anpassad musik ger en mycket behaglig avslappning i både kropp och själ. Avslappningsmassagen är en helkroppsmassage och mycket välgörande vid olika stressrelaterade problem. Kan med fördel användas i förebyggande syfte.

Lymfmassage ca 60 min

En mycket mjuk och effektiv massageteknik vid lättare svullnader och ödem. Med lätta tryck och strykningar stimuleras lymfsystemet och kroppen att bli av med överskott av vätska och slaggprodukter. Lymfmassagen är en helkroppsmassage och kan med fördel användas i förebyggande syfte inför tex långflygningar.

Gravidmassage ca 90 min

Är en speciellt utvecklad massageteknik som effektivt, skonsamt och tryggt tar hand om gravidrelaterade problem samtidigt som den tar hänsyn till barnet. Gravidmassagen är en helkroppsmassage som inleds med rörelsetester.