Om oss - Profamilia AB

Ljus- och laserterapi är en av de tjänster som erbjuds av Profamilia.

I företaget jobbar bland annat jag, Agata Chrystowska, och tillsammans med min dotter Agnieszka utför vi behandlingar med medicinska lasrar. Jag som diplomerad och certifierad laserterapeut tillhör det Svenska Laser-Medicinska Sällskapet. Jag är även utbildad sjuksköterska, hälsopedagog, och neurologoped - men i nuläget engagerar jag mig i min passion, medicinska lasrar, på heltid.

Jag upptäckte ljusterapi för 26 år sedan under min tid som sjuksköterska. Jag arbetade på ett sjukhus där de använde lampor med infraröd strålning för att minska smärta och reducera inflammationer. Det inspirerade mig till att själv införskaffa olika lampor till privat bruk. Det var exempelvis Bioptron, en värmestrålnings-apparat med infrarött ljus, samt lampor som producerar dagsljus.

Som laserterapeut deltog jag i olika utbildningar inom medicinska och estetiska lasrar, bland annat i Sverige, Polen, Portugal och Italien. Jag lärde mig mycket om diverse behandlingsstrategier vid olika typer av smärt- och inflammationstillstånd inför rehabilitering. Jag har även ett stort intresse av naturmedicin, laser-akupunktur, egenvårdsmassage och laserbehandling för att stimulera lymfsystemet vid akuta och kroniska problem.           

Min dotter Agnieszka delar mitt intresse för laserterapi och därför assisterar hon mig i behandlingarna och kursresor, fram tills hon har fått sin fulla utbildning inom området.

Agata och Agnieszka Agata och Agnieszka, Profamilia
Agata

Agata

Agnieszka