Estetisk laserbehandling

En väldig populär form av skönhetsbehandling och det får fler och fler följare runt om i världen. Behandlingar är effektiva och trygga. Vi använder bland annat E-Light-metoden (en kombination av ljusenergi och radiovågor) och ND Yag laser. Vi gör bland annat:

Hudföryngring

Det här är en behandling som inte bara förbättrar utseendet av huden utan även läker den. Photorejuvenation ger dig en föryngrad hud genom att ljuset stimulerar produktion av kollagen och elastin. Efter behandlingen blir huden fräschare, har en jämnare hudton och återger lystern. Dessutom utjämnar E-light laserbehandling huden och gör rynkor mindre synliga.

reduktion av pigmentfläckar och hudrodnad

Rekommenderas till rodnad, solskador eller ålderspigmentering (bruna och mörkbruna fläckar) som uppträder mest på ansiktet. Under behandlingen används E-light som emitterar en speciell ljusstråle och därefter selektivt absorberas av melaninet i huden. Pigmentfläckarna mörknar efter behandlingen och därefter börjar det yttre hudlagret försiktigt avlägsnas.

Vaskulär, erytem och rosacea terapi

Denna behandling rekommenderas för personer som lider av blodkärlssjukdomar. IPL tar bort små ytliga kärl i ansiktet, samtidigt som den förhindrar nya vaskulära lesioner, erytem och rosacea. Under behandlingen uppstår värme och under dess påverkan krymper och stängs de små kärlen och hudrodnad blir mindre synlig.

Acne

IPL och blå stimulerande laser eliminerar snabbt bakterier som kan orsaka inflammation och acne. Behandlingen förbättrar hudens tillstånd och utseende.

Hårborttagning SHR / E-light / IPL

E-light, SHR är en modern metod för hårborttagning som förenar ihop RF och pulserande ljusets egenskaper. Behandlingarna utförs på stora delar av kroppen och är nästan smärtfri. SHR är baserad på förbättrad ljusteknologi IPL. I den här metoden involverar gradvis och jämnare uppvärmning av hudlagren, vilket leder till mer exakt hårborttagning. Användningen av ett kylhuvud och In-Motion-tekniken (i rörelse) förkortar proceduren och möjliggör behagliga behandlingar på stora kroppsdelar. Sessioner bör äga rum under aktiv hårväxt. Vid SHR rekommenderas 4-8 behandlingar, brukar krävas med ca 4-5 veckors mellanrum. IPL utförs på små behandlingsområden. Behandlingsserie är längre än SHR.

Tatueringsborttagning

TatueringsborttagningQ-switch ND-Yag neodym-lasern tar bort tatueringar och permanent makeup genom emission av mycket korta ljuspulser (nanosekunder) som selektivt absorberas av tatueringsfärgen. Pigment partiklarna bryts ned i mindre fragment och därefter utsöndras av kroppen.  Antalet nödvändiga behandlingar beror på: kvaliteten och färgerna som förekommer i tatueringen, storleken och densiteten av pigmentet,typ av pigment som använts, djupet av tatueringen, hudfärgen och individuell respons på lasern.Fullständig borttagning av tatuering kan kräva flera sessioner trots att tatueringsblekning kommer att synas efter den första behandlingen.Amatör tatueringar kräver 4-5 behandlingar för nästan fullständigt borttagning. I sin tur kräver professionell med hög täthet och starka pigment cirka 6-8 behandlingar.