Erbjudanden

Jag erbjuder hälsocoachning, onlinekurser och pilgrimsvandringar. Läs mer om dem här nedan.

Hälsocoachning

Livsstilsförändring med Livshjulet 

Få en nulägesbild med hjälp av att fylla i balanshjulet av ditt liv. Vad är det som ger som dig mest energi att ta tag i och behöver prioriteras. Denna metod ger dig en snabb överblick hur livet är just nu och med hjälp av coachen svarar du på vad som ska göras och hur nästa steg kan se ut utifrån din egen motivation och vilja att förändra ditt liv.

Att fylla i balanshjulet är ett bra sätt att börja coachningen med!

Din vilja är en förändring/utveckling i någon del av ditt liv och även vara beredd att göra det som behövs för att ta dig dit. Det innebär också att du tar ansvar för vad du vill prata om vid varje coach session genom att ha ett aktuellt ämne med dig. Det gäller alla coach klienter. Du väljer själv vad du vill bli coachad i. Som hjälp kan du fylla i Balanshjulet, ett av världens mest använda coachverktyg. Du får då snabbt en bild av hur du upplever dina olika områden i livet just nu och vad du skulle vilja utveckla/förbättra. Här finns det ämnen att coacha!

Coaching är en mycket effektiv, givande och kraftfull metod att nå sina mål. Jag som coach ställer frågor, du har själv svaren och lösningarna (även om du kanske inte trodde det från början!). Coachen har total tilltro till din förmåga att nå dit du vill och har ditt bästa för ögonen. Coachen är din bästa supporter.

Coaching är inte terapi, handledning eller rådgivning. Genom att du själv hittar svaren och de metoder som passar dig allra bäst så säkerställs också resultatet. Du växer, hittar motivation och får nya insikter och aha-upplevelser.

 

Onlinekurs

"Ställ in din inre kompass"

Online kursen består av 4 moduler och där de olika kategorierna innefattar

1 Hälsa och Fitness

2 Intellektuellt

3 Emotionellt 

4 Karaktär 

5 Andlighet 

6 Partnerskap

7 Föräldraskap 

8 Socialt 

9 Karriär 

10 Ekonomi 

11 Livskvalitet 

12 Visionen 

I programmet får du också lära dig mer om ett coachande förhållningssätt, ett verktyg som kommer att förändra din syn till andra!

Du får också lära dig att meditera och kreativt visualisera.

https://pmv-solutions.teachable.com/p/stall-in-din-inre-kompass

Boka gärna på extra privat coachning med mig, för att få ännu bättre effekt av onlinekursen.

 

Pilgrimsvandringar

Helena arrangerar Pilgrimsvandringar från Falköping- Varnhem som lokal guide och livscoach. Läse mer om tillfällen och priser i länken.

https://pmv-solutions.teachable.com/p/pilgrimsvandra-stolofsleden-falkoping-varnhem

Tryck på bokadirekt knappen för att se mer vad jag kan erbjuda.